Added by on 2013-06-10

MDC_Logo mkМинистерството за информатичко општество и администрација организираше, на 5 јуни 2013 година, во хотелот „Александар Палас“ во Скопје, јавна расправа за Нацрт-законот за медиуми и аудиовизуелни медиумски услуги.

Претставниците на Центарот за развој на медиуми за цело време на дебатата фаќаа белешки од дискусиите што ви ги нудиме во прилог на оваа статија.

Белешка од дебата за НОВ ЗАКОН ЗА МЕДИУМИ 05.06.2013

Категорија

Активности