Финансиски извештаи

Годишните финансиски извештаи на Центарот за развој на медиуми можете да ги најдете подолу приложени во компресирана форма (ZIP):

Финансиски извештај за 2015 година

Finansiski izvestaj_2015

Финансиски извештај за 2014 година

Finansiski izvestaj_2014

Финансиски извештај за 2013 година

Finansiski izvestaj_2013