Added by on 2014-07-11

znm1Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) вчера, 10.07.2014 година, ги повика медиумите и новинарите професионално да известуваат за протестите закажани за денес, петок, 11.07.2014 година, во согласност со Етичкиот кодекс на новинарите. Повикот можете да го прочитате на интернет страната на Здружението на новинарите на Македонија.