Added by on 2014-03-26

stand-Civil-FNEP2013Цивил – Центар за слобода го најави почетокот на проектот Слободни избори 2014, во чии рамки ќе работи редакција за продукција на информативни медиумски содржини поврзани со изборниот процес. Содржините ќе бидат достапни преку веб страната и другите онлајн канали на Цивил, а сите медиуми можат да ги преземаат без ограничувања.

Прочитајте повеќе во статијата „Цивил за слободни избори“ на интернет страната на Цивил – Центар за слобода.