samoregulacija

Debate: Macedonian Media System Needs “Resetting”

The participants in the public debate “What Kind of Media System Macedonia Needs?”, organized on April 2, 2015, at Holiday Inn Hotel’s “Millennium 2” hall, by the Media Development Center and the Foundation Open Socie...

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА: Саморегулаторен документ за авторското право на онлајн медиумите

Центарот за развој на медиуми (ЦРМ), утре, 18 декември (четврток) 2014 година, во Клубот на новинарите, во 11 часот, ќе организира прес-конференција на која ќе бидат претставени „Принципите за фер употреба на туѓи авт...