Added by on 2014-07-01

BDD_8456По повод годишнината од неговата смрт, во среда, на 2 јули 2014 година, со почеток во 19.30 часот, во ГЕМ-клубот во Скопје ќе се одржи јавен настан, Сеќавање на Роберто Беличанец под мотото „Тишината не е решение – борбата продолжува!“.

Настанот го организираат Центарот за развој на медиуми, НВО Инфоцентарот, Фондацијата Отворено општество Македонија и Фронтот за слободата на изразување.

Категорија

Активности, Актуелно